h

Rood Vlaardingen naar de tweede kamer!

6 juli 2007

Rood Vlaardingen naar de tweede kamer!

Vandaag is de jongerenafdeling van de Vlaardingse SP, ROOD, naar de Tweede kamer geweest. Hier een verslag;
Eerst hebben we een inspirerend verhaal van Tweede Kamerlid Remi Poppe gehad die ons wat vertelde over de geschiedenis van de SP en de toekomst. Wij zijn in de Tweede Kamer rondgeleid door onze SP Vlaardingen voorzitter Arnout Hoekstra, die in de Tweede Kamer werkzaam is als fractiemedewerker.

We hebben die dag een hoop gezien, veel informatie over het gebouw gekregen en over de spullen in het gebouw, we weten nu dan ook dat alle kunstvoorwerpen in het gebouw gebaseerd zijn op de natuur in Nederland. En de Tweede Kamer is in het echt helemaal niet zo groot als op tv!!

Ook hebben we na de rondleiding een gezellige barbecue gehad in het SP pand, dit feest was zeker geslaagd! Net als de hele dag want ROOD Vlaardingen telt dan ook vanaf vrijdag 6 juli 12 actieve leden!!

U bent hier