h

Van Ruitenburg voert campagne in Vlaardingen

23 april 2009

Van Ruitenburg voert campagne in Vlaardingen

Jessica van Ruitenburg
Jessica van Ruitenburg – kandidaat voor de Europese verkiezingen – komt op 2 mei campagnevoeren in Vlaardingen. Van Ruitenburg zal aanwezig zijn bij de vaste stand van de SP op het Veerplein om met de inwoners van Vlaardingen te praten over Europa en de komende verkiezingen. Van Ruitenburg staat namens de SP op nummer 6 van de kandidatenlijst, daarmee maakt zij een redelijke kans om over enkele maanden de kiezers in Brussel te vertegenwoordigen.

Jessica (1980, Rotterdam) werkt momenteel als fractiemedewerker gezondheidszorg voor de SP Tweede Kamerfractie, op het gebied van de ziekenhuizen, zorgverzekeringen en huisartsenzorg. Zij was twee jaar lid van het bestuur van de afdeling Rotterdam en was ook actief voor ROOD, jong in de SP.

De SP staat 2 mei van 11.00 tot 15.00 uur met een kraam op het Veerplein. De SP staat iedere eerste zaterdag van de maand op het Veerplein, rondom de verkiezing zal dit tot wekelijks worden geïntensiveerd. Ook ROOD – de jongeren organisatie van de SP – zal met een eigen kraam op het Veerplein aanwezig zijn.

U bent hier