h

SP start campagne raadsverkiezingen 2010

11 januari 2010

SP start campagne raadsverkiezingen 2010

Nieuwjaarsreceptie SP 2010

Afgelopen zaterdag gaven de leden van de SP het startschot voor de verkiezingscampagne. Tijdens het nieuwjaarsbuffet in het SP-kantoor aan de Broekweg gaf voorzitter Willem de Man de aftrap: “Wij zijn geen partij die geld uittrekt om projectontwikkelaars te redden. Wij zijn een partij die het ziekenhuis open wil houden. Wij zijn geen partij die huizen wil slopen om dat de bewoners ons niet bevallen. Wij zijn een partij die Vlaardingers wil huisvesten. Wij gaan er de komende periode weer keihard tegenaan!”

Nieuwjaarsreceptie SP 2010

De SP-leden hebben deze verkiezingen wederom Arnout Hoekstra gekozen de lijst aan te voeren. Ook de overige huidige fractieleden gaan door. Hoekstra: “Je ziet een hoog verloop in de Vlaardingse politiek, en dat komt de ervaring en het geheugen van het stadsbestuur niet ten goede. Wij hopen de continuïteit te versterken door meerdere termijnen zitting te nemen.”

Nieuwjaarsreceptie SP 2010

Deze zaterdag trotseerden de SP-leden de kou om overdag op de markt te staan met warme koffie, tomatensoep en het persverse verkiezingsprogramma. Actiecoördinator Rene Soeteman de Vries: “Eigenlijk voeren we altijd campagne of het nu verkiezingstijd is of niet. De SP is altijd aanwezig; op straat en in de buurten.”

U bent hier