h

Hans Stolk nieuwe voorzitter Vlaardingse SP

22 oktober 2010

Hans Stolk nieuwe voorzitter Vlaardingse SP

Hans Stolk

Hans Stolk is op vrijdagavond 22 oktober door de Vlaardingse SP-leden gekozen als de nieuwe afdelingsvoorzitter. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de afdeling. Met deze benoeming volgt hij Willem de Man op, die om persoonlijke redenen zijn functie heeft neerlegd.
(foto: Irene Hoekstra)

Stolk is 62 jaar en is sinds 2005 lid en actief voor de SP. Eerder bekleedde hij binnen de afdeling de functie van organisatiesecretaris en was kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen. In het dagelijksleven is Hans Stolk werkzaam bij het Erasmus MC als medisch technicus. Hans heeft bestuurlijke ervaring als lid van de Ondernemingsraad van het Erasmus MC en als bestuurslid bij de bewonerscommissie Hoofdstedenbuurt en de flatcommissie Wenenweg.

U bent hier