h

Kamerlid Kooiman bezoekt Vlaardingse jeugdzorg

11 november 2010

Kamerlid Kooiman bezoekt Vlaardingse jeugdzorg

SP-Tweede Kamerlid Nine Kooiman brengt vrijdag samen met het Zuid-Hollandse Statenlid Eva de Bakker en het Vlaardingse raadslid Ingrid Wijker een bezoek aan het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Vlaardingen. ’s Avonds gaat Kooiman met SP-leden uit de regio Rijnmond in gesprek over jeugdzorg.
Nine Kooiman

Foto Bas Stoffelsen / SP

Het CJG is een inlooppunt voor gezinnen. Ouders, kinderen, jongeren tot 23 jaar kunnen hier terecht met alle vragen over opvoeden en opgroeien. Binnen het CJG bevinden zich het consultatiebureau (kinderen tot 4 jaar), de GGD, opvoedondersteuning en gezinscoaches.

Nine Kooiman is sinds juni 2010 Kamerlid voor de SP. Daarvoor was zij ondermeer jeugdhulpverlener en gezinscoach.

U bent hier