h

Tante Suus mag verder

21 januari 2012

Tante Suus mag verder

Ron en Suzan van Strijen hebben na een lange strijdt met de gemeente eindelijk een nieuwe plek gevonden voor hun snackbar “Tante Suus”.
In juni 2011 kreeg Tante Suus te horen dat ze niet meer op haar huidige locatie mocht blijven staan, er was echter geen duidelijke reden en die kon toenmalig wethouder kalf ook niet geven.
Door een motie van toenmalig SP-fractievoorzitter Hoekstra mocht Tante Suus voor een half jaar op hun standplaats blijven staan en de gemeente zou helpen met een nieuwe locatie.

In oktober 2011 zijn Ron en Suzan van Strijen in gesprek gegaan met wethouder de Vries.
Helaas was de familie hun vertrouwen in de gemeente kwijtgeraakt en had de SP gevraagd om bij het gesprek aanwezig te zijn.
SP raadsleden Wijker en Hoogervorst zijn bij dit gesprek aanwezig geweest en hebben de familie bijgestaan bij het zoeken naar een oplossing met de wethouder.

Na een paar maanden is het dan eindelijk zover, de familie heeft een nieuwe plek gevonden en wel in een bestaande snackbar aan de Azaleastraat.
SP raadslid Hoogervorst: ‘Het was het eerste wat ik op mijn bord kreeg bij mijn aanstelling als raadslid, gelukkig heb ik samen met mijn ervaren collega Wijker de familie kunnen helpen met het zoeken naar hun plek. Wij wensen de familie dan ook veel succes en zullen binnenkort een keer een patatje gaan halen.’

U bent hier