h

Wethouder Hoekstra opent 25e Van der Knaap Horeca Voetbal Toernooi

18 mei 2012

Wethouder Hoekstra opent 25e Van der Knaap Horeca Voetbal Toernooi

Op maandag 28 mei om 16.15 uur landt sportwethouder Arnout Hoekstra met een helikopter op het hoofdveld van voetbalvereniging Deltasport om het 25e Van Der Knaap Horeca Voetbal Toernooi te openen. Hoekstra zal het toernooi openen door direct na landing met een door hem gesigneerde bal de aftrap te verrichten. Tijdens het horeca toernooi spelen voetbalteams van diverse Vlaardingse horecaondernemingen tegen elkaar. Dinsdag 9 mei vond de loting plaats, met als gevolg de onderstaande poule-indeling:

Poule indeling;
Poule A:
de Notaris, Tapperij De Stulp, The Highlander, Showtime.

Poule B:
Café Mes, De meiden van Jan, O’sheas Irish Pub2, Panda (25e deelname).

Poule C:
Coffeeshop The Bull, Malle Babbe, Cafe Stam, ‘tDorstige Hert.

Poule D:
O’Sheas irish Pub, Grillroom Isis, Pizza Prima, Ourosboros.

U bent hier