h

Buurtverbeterplan Kruidenbuurt

18 mei 2016

Buurtverbeterplan Kruidenbuurt

Foto: SP

De afgelopen maanden heeft buurtteam Kruidenbuurt een buurtonderzoek gehouden. Wij hebben met bewoners gesproken, een buurtenquete gehouden en diverse rondes door de buurt gemaakt. Het resultaat is een Buurtverbeterplan met voorstellen om de buurt te verbeteren.

Het buurtteam concludeerd oa. dat er teveel vuil op straat en naast de containers ligt, dat er te weinig buurtactiviteiten zijn, er vaak te hard wordt gereden en dat met name de Adenauerlaan opgehoogd moet worden.

Op woensdag 8 juni zijn de bewoners van de Kruidenbuurt om 20.00uur welkom op de bewonersavond in het gebouw van basisschool 'De Singel'. Tijdens deze avond gaan we over de voorstellen in gesprek en zullen wij het Buurtverbeterplan aanbieden aan wijkwethouder Arnout Hoekstra.

Het buurtverbeterplan kunt u hier downloaden:  PDF iconhttps://vlaardingen.sp.nl/kruidenbuurt

Reactie toevoegen

U bent hier