h

Het gaat beter met Vlaardingen

5 juli 2016

Het gaat beter met Vlaardingen

Vlaardingen staat er een stuk beter voor dan toen deze coalitie begon.
Wij zijn blij dat deze coalitie ervoor gezorgd heeft dat de stad financieel goed uit de crisis is gekomen zodat we nu de mensen zo veel mogelijk kunnen helpen waar de regering dit laat liggen en dat dit nog kan in deze college periode.
In deze voorjaarsnota wordt daarom ook geïnvesteerd in een vernieuwend armoedebeleid zoals door de SP vorig jaar per motie voorgesteld.

We zien in deze voorjaarsnota dan ook een brede inzet van de vrijgekomen financiën, van armoedebestrijding tot een extra poepzuiger.
We kunnen ons in sommige punten heel goed vinden en wij zijn dan ook blij dat deze erin staan, op andere punten zijn wij minder blij.
Wij vragen ons bijvoorbeeld heel hard af waarom onze belangen extra behartigd moeten worden in een gemeenschappelijke regeling waar voor zover wij te horen krijgen alles goed samen geregeld word.

Wij hopen op een goede samenwerking met zowel de coalitie als de oppositie, zeker nu het college gezorgd heeft voor een handige tool die het makkelijker maakt om te zien wat er kan binnen de gemeente als een partij iets extra’s wilt.

Frank Hoogervorst

Reactie toevoegen

U bent hier