h

11 maart staat de SP op de verkiezingsmarkt

5 maart 2017

11 maart staat de SP op de verkiezingsmarkt

as Zaterdag zal er in Vlaardingen de grote verkiezingsmarkt gehouden worden.

Uiteraard is de SP aanwezig aanwezig op deze gezellige markt.  Deze staat in de Fransenstraat van 09:00 tot 17:00 uur. Ook de overige partijen die zowel lokaal als landelijk besturen zullen aanwezig zijn.

Aan onze kraam kunt u terecht voor alle vragen die u heeft omtrent de 2e kamerverkiezingen op 15 maart as. .  Graag leggen wij u onze standpunten uit en waarom het belangrijk is dat een regering zonder VVD en PVV beter voor u en Nederland is.

Een ieder die met een scootmobiel aan de kraam komt kan deze laten opfleuren in SP stijl.  

Graag tot zaterdag.

SP-afdeling Vlaardingen

klik op onderstaande link voor ons verkiezingsprogramma

https://programma.sp.nl/

Reactie toevoegen

U bent hier