h

SP Marktactie

16 december 2018

SP Marktactie

Foto: Cees Groen

Zaterdag 15 decmber was de SP weer aanwezig op de markt in Vlaardingen voor een marktactie. Ondanks de gure kou was het goed druk in het centrum.

 

De bezoekers van de markt maakten dankbaar gebruik van de warme koffie en tomatensoep. Daar is het gelukkig niet bij gebleven, wij zijn ook in gesprek gegaan met de bewoners. Zoals gewoonlijk hebben wij weer veel gehoord over allerlei onderwerpen. Wonen, werk, zorg en natuurlijk de bestuurlijke chaos waar Vlaardingen momenteel in verkeert.  Ook veel steun gehoord voor het nieuwe initiatief van de SP; Tijd voor Rechtvaardigheid.

 

Genoeg voor de SP om de komende tijd mee aan de slag te gaan dus. Kunnen we op uw steun rekenen om Vlaardingen eerlijker en socialer te krijgen?

Reactie toevoegen

U bent hier