h

Demonstratie tegen gaswinning

23 mei 2019

Demonstratie tegen gaswinning

Geen doorgang demonstratie gaswinning

Op zaterdag 25 mei staat een demonstratie gepland tegen de plannen om meer gas te winnen in de regio rond Westland en Midden-Delfland. Deze demonstratie kan echter geen doorgang vinden omdat de verkeersveiligheid op die datum niet gegarandeerd is. De organiserende partijen (PvdA, GroenLinks en SP) betreuren dit zeer omdat de gaswinning een groot aantal mensen treft en grote nadelen heeft voor natuur en milieu. Omdat veiligheid voorop staat zien we echter geen andere mogelijkheid dan de demonstratie af te gelasten. Uiteraard zullen er vanuit de organisatie mensen op het afgesproken tijdstip aanwezig zijn om mensen die toch komen op te vangen en te woord te staan. Deze afgelasting betekent niet dat we bij de pakken neer gaan zitten; we zullen ons dan ook tegen de gaswinning blijven verzetten!
Noot voor de redactie:
We vragen jullie dit met klem te verspreiden om zoveel mogelijk teleurstelling bij bezoekers te voorkomen.

Reactie toevoegen

U bent hier